La pel·lícula del vostre casament realitzada en vídeo digital obtenint la millor qualitat per retransmetre la teva història

El muntatge i l’enregistrament del video estan realitzats per experts professionals. El nostre equip de creatius elaborarà el DVD amb una cinta completa de les imatges més importants de les vostres noces, incorporant la música seleccionada per vosaltres mateixos, fent del vostre DVD quelcom únic i especial.

Tots els nostres vídeos són en format HD, us lliurem 3 DVD’s editats amb caràtula i caixa totalment personalitzada. Un DVD és pels nuvis, un altre pels pares del nuvi i un tercer pels pares de la núvia.

Dins del menú del DVD hi ha un apartat dedicat íntegrament als convidats amb entrevistes que els fem després del banquet, un cop inaugurat el ball nupcial. Us hemocionareu, sorprendreu i divertireu! També hi ha un altre apartat on fem un resum del vostre casament amb un clip d’uns 3 minuts aproximadament, com podeu veure amb els exemples d’aquest apartat.

“Ens hem emocionat tots veient el vídeo, hem rigut sense parar amb les entrevistes.. quina gran feina!! Es nota la qualitat, la sensibilitat i les ganes de fer la feina ben feta. Us agraïm de tot cor els grans records que tindrem per sempre!! “ Sara & Sergi

Perquè no us perdeu cap detall us lliurem el vídeo lineal amb tot allò que s’ha enregistrat.

Qui millor que parelles de bodes realitzades per l’equip de Fotostudi per entendre la nostra filosofia i metodologia de treball. Per aquest motiu hem realitzat un vídeo explicatiu sobre com treballem per aconseguir retransmetre la vostra història, un record per tota la vída.