• fotografo-boda-barcelona003

  • fotografo-boda-barcelona001

  • fotografo-boda-barcelona009

  • 030fotografo-boda-barcelona-fotostudi

  • 018fotografo-boda-barcelona-fotostudi

Totes dues presenten els seus avantatges. Amb el pre Boda tindreu l’oportunitat de familiaritzar-vos amb el fotògrad de la vostra boda i donar-li indicacions sobre com os agradaria que us fotografiessin. A més, les parelles ens confessen que els costa acostumar-se a ser el centre dels flashs, i mitjançant el pre Boda us podreu acostumar a ser els protagonistes.

El post Boda, en canvi, us permet fer una sessió més relaxada. Disposareu de temps, que sovint es queda curt el dia de la boda, i podreu fer-vos més fotos i afegir-les a l’àlbum final. Escenes úniques i impossibles de fer el mateix dia de la boda.

Tant en el pre, com en el post boda els possibles escenaris són infinits, i els escolliu vosaltres: la platja, la ciutat, el camp o el racó on us vau conèixer. També deixem a les vostres mans l’elecció del format, ja que Fotostudi us pot gravar en fotos o en vídeo.

El cost d’aquest servei que sol durar unes 2 hores és de 250€ i et lliurem totes les fotos retocades en alta qualitat, més de 100. Si la sessió es realitza fora de l’àrea metropolitana de Barcelona s’aplicarà un suplement en concepte de despeses de desplaçament.

Trobareu molts exemples aquí.